Hidung Tersumbat

Hi mommy. Normal ke kalo time mengandung ni hidung jadi tersumbat.. bukan selsema ye, dia sumbat hidung jd ketat.. susah nk tdo mlm..🥹

11 Các câu trả lời

Sama la. Dah hampir sebulan macam ni. Kadang stress jugak. Blocked nose ni buat rasa tak selesa nak tidur. Kadang rasa nak nangis sebab hari² lalui hidung tersumbat n selesema ni. Makan ubat pun tak jadi apa. Kakak saya kata, mungkin saya alahan selesema agaknya. 😔😔😔

akan kena juga sis Dalam first to 2nd trimester ..tapi ikut badan juga ada yg kena skejap ada yg lama ..kalau baring letak bantal tinggi2 dekat kpla supaya selesa nak tidur dan hidung xsumbat

sy 14 weeks skrg..dah seminggu hidung tersumbat..tidur malam bernafas dengan mulut je.sampai kering tekak ..tengah malam selalu terbangun mnm air sb terlalu kering tekak

Sama sis… sy dari awal pregnant hidung trsumbat smpai skrng x baik2 lg… memang susah nk tido…

kalau saya pasang difuser. tak letak apa2 pun. just air paip je. saya okay buat macam tu.

Saya hidung tersumbat dah sebulan dah. tak selesa hidung jadi sempit. nak bernafas susah.

Sy kena jgk ingtkn selsema tp bukan. Mcm tersumbat tu je. Sy kena stiap pagi.

samaaa alahan selesema block nose and selalu jadi time malam

Normal disbbkan hormon badan.

Ada yg mengalaminya begitu