kurang pasti

hi mommy to be, normal ka 7 weeks perut sllu rasa kembung, saya kurang mual, no morning sickness. minggu depan baru app utk scan dgn doc. rasa macam lama sangat. cemana kita nak tau baby kita sihat kat dalam? perut kita mmg akan start cekang dari atas kawasan ari ari tu ka? saya firsttime mom

2 Các câu trả lời

saya pon 1st time mom, tp masa 1st trimester saya sama mcm sis jugak. normal la kot. 1st tri byk bloating je, alahan saya start 8wks manja2 gitu... dah 10-11wks macam zombie rasanya, xda tenaga, lapar nk makan tp asyik muntah je 😢😫😫😫 1st trimester kalau xbleeding insyaAllah sihat la tu baby..

1mo trước

ok sis, saya pun sbb risau sangat terus ke klinik. rasa lega bila dapat dengar heart beat baby. nak masuk 8 weeks dah. tq sis jawab soalan saya

normal sis. 1st trimester memang akan selalu rasa bloated, perut cepat rasa penuh kalau makan. kena jaga makan supaya tak cepat kena gastrik

1mo trước

tenkiu sis tolong jawab 😊