Hi saya dah 13 week

Hi mommy normal ka 13 week start sakit breast & nipple rasa macam makin membesar pulak breast 😫

3 Các câu trả lời

Normal sis, tu salah satu tanda kita sedang berbadan dua 😊 Sakit breast tu kadang akan beransur hilang bila dah masuk trimester 2 & ada jugak bila masuk trimester 3,sakit tu akan datang balik

katanya normal sis. sy pun first mommy to be. kdg2 jd risau. tp sy dr awal pregnant sakit breast. tau pregnant pun. bermula dr sakit breast. ni dh 12 minggu lagi rasa membesar n nipple sakit

Yup normal