milk booster

hi mommy , nk tnya milk booster ni sesuai minum time mengandung tak ? and time berpantang boleh minum ke sbb saya tgk dia punya func untuk menyejukkan badan juga

8 Các câu trả lời

sy tak pernah ambik apa² milk booster pun masa pregnant dgn menyusu.. alhamdulillah sampai 2y2m.. selagi ada demand dgn baby selagi tu susu sentiasa ada..

awk maksudkan yang campuran air rendaman kurma merah, longan, rosebud yang jual kat shopee tu ke? kalau yg tu sesuai je minum bila2 pon time preggy

12mo trước

adik sy baru bersalin dan minum milk booster tu, dia cakap susu meriah

Biasanya milk booster ni masa menyusu kena ambik. Tapi tengok jugak content apa kat dlm milk booster ni. Real food lgi better actually sis.

milk booster apa tu? kalau innate lactea boleh amalkan dr awal trimester sampai lah awak dn bersalin. lepas bersalin boleh continue consume

12mo trước

yang teh cina , kurma merah tu , sbb saya susu mmg kurang time first child dulu

Bole try mkn lobak putih, menitik2 susu keluar. Saya baru try smlm, tp saya 2 minggu dlm pantang la try, bkn waktu pregnant 😁

Milk booster saya minum kurma blend dgn susu hl je. Lepastu makan berkhasiat. Susu mmg banyak takyah consume apa apa

makan lobak putih , tak pun buat air teh cina tuu , boleh je beli kat market lagi dapat banyak dari beli online 👍🏻

12mo trước

teh cina tu yang mana sis?

Mcm risau gak mkn/ minum milkbooster awal² takut jd bengkak susu. Ikut badan gak kot