Berat naik

Hi mommy. Nk tnya klau berat naik dlm sbulan 4kg tu ok ke.. Mase last check up 11/6 berat dlm 56kg.. Sblm ni krg selera mkn.. Skrg makin menjadi² selera.. Esok nk check up risau pula.. Lg 1, sy disahkan gdm.. Tp sy mmg pantau tahap gluco stiap hari dan ok xada mslh..

Berat naik
19 Các câu trả lời

dh bpe bln tu?saya pn naik byk nie..saya dh smbilan bulan..nk g check up tp tkut kne mrah ngan nurse..huhu 😂

patut nya xboleh kan... tapi dah nama nya selera tengah ada... mkn je lah wak.. 🤣🤣sebab saya cam tuh...

Sy pon tak pasti, kalau ikutkan dlm buku pink ada tulis berat ibu dlm seminggu tak boleh naik lebih dr 2 kg.

Saya start pregnant 75kg, skg 33weeks 92kg huhu.. Takpela asalkan baby and mummy sihat. Amin 💙

kalau sy, nurse kata stiap bulan xblh lebih 2kg. mybe sbb sy overweight dn ada gdm.

sya dri awal prganant smpai skrng 36 weeks berat tak naik2..ad gdm jgk

tak ok..biasenyer Alan naek sekilo jer

2w xboleh lbh dri 500g klau xsilap la

byk sgt tu sis....kna hti2 tu bhya