waktu subur

Hi mommy nk tanye skt ye, sy biasa ovulate on cd 16 ataw cd 17 sbb cycle sy 30 ari... Tapi bulan ni sy start test opk on cd13 positive pula ,lepas tu test petang 6 pm dh negative.. Soalan sy adakah possibility ovulate on cd13 sbb sy tiap2 bulan biasa ovulate on cd16 ataw cd17? Kurang phm.. Tlg share pengalaman n share ur opinion. Tq

2 Các câu trả lời

Bln ni sy cek .. sy start cd 10..lpas negative, sy try lagi pada cd 15..hampir2 positif,cd 16 pon sama. Ovulate pada cd 17 & cd 18. Cd 19 da line samar. Bln lpas cd 18 satu hari je.. esoknyer da pudar line. So kesimpulannyer hari subur mmg berubah2..tapi tak jauh sgt kot.

Iya mommy. Waktu ovulate xkn sama setiap bulan. Dia akn ikut bila ovum tu matang. Klau ovum matang awal, so waktu ovulate akn cpt.

5y trước

Oh yeke.. Sy dh ade anak pempuan so sy try bersama masa ovulate sbb org kata bersama masa ovulate kemungkinan baby boy...