Penjagaan makanan czer

Hi mommy ...nk tanya blh x share korg man ape je Mase pantang czer + menyusu badan?? Mcm Sye mkn yg bakar² + sawi rebus...nk tanya mommy yg berpengalaman sampai bila korg jaga mkn ?? Ke da habis 44 hari korg da mkn mcm²?? Sye first Mom n xde sape pun bagitau pasal makanan n jagaan czer sbb semua ahli keluarga normal jadi x tahu sgt ape blh mkn ...sampai bila blh mkn??? Tambah kite menyusu jadi x tahu nk mkn ape da...kite da 33 hari berpantang ...next 44 hari blh x Sye mkn bnde² lain selain bakar² n sawi rebus??

2 Các câu trả lời

puan try follow ig eja_confinementhelper..dkt sana dia ada share ttg berpantang tenang cara nak bertungku n etc .sy byk bljr dr sana..puan pun blh try dm personally nti in shaa Allah dia akn bntu dan tlg ajar..smua foc tuk bljr ilmu dr eja confinement helper ni....mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin ni link nya hrp dpt mmbntu puan https://www.instagram.com/eja_confinementhelper?igsh=MWJsdnR4OHhqeHA4dg==