Hair removal

Hi mommy nak tnye hair removal apa yg sesuai untuk part bawah tu boleh share tak..slain dari ckur.

2 Các câu trả lời

wax adalah jalan terbaik. saya wax sebulan pon belum tentu panjang.lepas tu tumbuh tak tajam atau gatal. kalau tak biase pakai je cream sapu2 dah tanggal tapi kalau kulit sensitive kene cuba dulu dkt kulit sblom apply dekat private part u. tapi waktu tumbuh tu cepat mcm awak shave.saya dh cuba mcm2 cream tak sama result dia mcm waxing.