Czer pantng

Hi mommy ...nak tnya kalau luka luar dah baik...luka dalam mcm mna nak tau dah baik tau belum...n pantang mkanan mcm mna pulak still makan bubur n sup sup je selama bebulan tau dah bole makan lain

1 Trả lời

tak pasti mcm mana nak tau, tapi yg tau luka dalaman take time sikit, dlm 2-3bulan kena jaga juga ,jgn angkat berat, lasak etc dulu la. n bab pantang, try & error je awak, saya dulu main makan je semua. alhamdulillah okay. just awal tuh la ,try makan kerang jadi gatal kt tempat czer, lepas dlm 3bln try lagi, takda apa da, itu je la.