Jantina baby

Hi mommy's nak tanya week berapa boleh scan jantina baby ye #ingintahu #firstbaby #firstmom

11 Các câu trả lời

saya pula, masa scan 15w doktor dah bagitahu nampak jantinanya,padahal masatu belum niat nak scan jantina pun. Awal pulak nampaknya. Kalau ikutkan kata doktor saya, baby boy mudah nampak awal, tapi apapun nanti confirmkan balik bila 20w and above.

anak prtma kdua 18w nmpak pistol..ank ketiga ni 18w nmpak burger 20w pun nmpk burger .hrap btollah burger

Sy scan 18w nampak sbb dia dok tunjuk jelas 🤭 kalau baby bagi kerjasama sy rasa dlm 17w pun sng detect utk yg boboi

20w ke atas... kalau nk jelas lg.. 24w-27w lg cantik kalau baby kerjesame

x silap sy kalau nak yang lebih tepat 28 week keatas.. dr sarankan

20w - 24w. Blh tgk jantina + buat detail scan sekali.

ada terbaca kt klinik haritu, scan jantina 18w keatas

sy 26wk dh nmpk dh .bbyboy👶🏻❣️

Sy bt masa 19w. Alhamdulillah dh nmpk.

18minggu ke atas boleh dah sis 🤗