Baby bump#firstbaby

Hi mommy.. nak Tanya Sy pregnant 15w5d . Tp lgsung xnmpk baby bump🤭 mcm xpregnant pun ada.. slalu baby bump nmpk bila yaa ? Tq mommy 💕#firstmom

3 Các câu trả lời

jgn risau sis..itu normal. mungkin awak jeniz mcm tu. sepupu saya hamil 5 bln pon tak nmpk sgt...kalau pakai baju ketat or tgk btul2 baru nampak baby bump dia. dont worry sis pasal tu..jnji baby sihat dan awak takda ap2 pndarahan

setiap org x sama ..makcik sy Smpai brnak x npk..dia kecik ke org nye..sy ni plak bru 8w prut CM dh nk Smpai bulan😅..x kesah pun jji bby sht dlam tu sudah

Normal sis..sy pun sma.. bby 16w+ tp perut xnmpk.. 2nd bby.. yg pnting scan ok..