Kedudukan Janin

Hi mommy's.. nak tanya, sekarang kandungan saya masuk 35week tapi kepala baby masih diatas sebelah kanan ,sejak 30week lagi. Rasa ada chance tak untuk kepala baby pusing ke bawah? Risau pulak sebab masa mengandungkan kakak² nya, masa usia 30week kepala dah maintain kat bawah. Dan ini kandungan ketiga saya selepas 8 tahun. Thanks mommy's.

2 Các câu trả lời

saya masa kakak dia dlu 32week still kple kat atas. saya cuba bersujud lama2 pastu baring belah kiri lama jugak. cuba ckap2 ngn bby mnx kejasama skli. in shaa allah dipermudahkan urusan bersalin nnty aaminnn

sama. ank 2nd 35w sonsang..dktr bg chance repeat scan 37w..alhamdulillah bby pusing bwh