suka makan coklat/benda manis

Hi mommy .. nak tanya saya kerap makan / minum maniss tapi dalam masa yg sama saya minum air masak banyak . 2 liter dalam sehari .. Ada kemungkinan nak dapat gdm tak ? tetiba Takut sbb rabu ni checkup . trimester pertama haritu dh kena minum air gula tapi alhamdulillah tak sangkutt . now nak masuk trimester ketiga dh … #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Hi. Based on pengalaman sendiri, sorry, minum air masak banyak pun tak menjamin boleh terlepas dari gdm 😅 Mostly, memang pemakanan harus dijaga, bersenam. Insya-Allah, doa jela yang baik baik.