Baby 4 bulan 3 minggu asyik nak tidur

Hi mommy, nak tanya normal ka baby yabg nak dekat 5 bulan asyik nak tidur jaa. Bangun kejap jaa lepas tu nak tidur semula. #bantujawab

7 Các câu trả lời

anak saya baru 3bulan, mcm ni jugak.. bgun kejap pastu tido je, tapi bukan hari2, ada hari susah pulak nk tido, meragam je 🤣

4mo trước

sama... jarak nk tido balik dlm 1 jam jeee... tp kalu time x nk tido jenuh nk wak keje😆

sama la..bayi saya mcm tu juga...baru ja bgn tunjuk muka lps tu nak tidur balik😆

4mo trước

Lega sikit bila baca 🥹

Samaaaaaa eak. Mcm lagi suka tidur. Bangun jap main tiarap pastu eh dah ngamuk nak tido🥹

normal kut. anak sy 3bln 17hari pun masih byk tidur. Tp ada la time2 dia ssh nk tidur asyik berjaga

anak sy 4m6d, bangun kadang tu tak sampai sejam, terus merengek nak tidur balik 😂 normal la kot huhu

4mo trước

normal je awak. anak saya pun macam tu. dia ajak main waktu pepagi buta. 😂

GFn mi h

👖👘

4mo trước

Hahahha betul 😆