bayi 1 bulan meragam.

Hi mommy, nak tanya macam mana cara nak bagi bayi tidur nyenyak pada malam hari.. sdh 3 hari bayi asyik terjaga dan menangis walaupun dah bagi susu.. tolong mommy semua.. #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

Bby nges byk sbb And normal utk bby brulahir sbb dye rs xbiasa lg dgn keadaan luar, biasaya dy rs insecure , n sntiasa buat skin to skin gan ibu, dodoikan dy. chexk pampers penuh or x, ada rashes ke. Bju tebal sgt or suhu mybe panas or tllu sjuk, n mybe perut bby kembung ke, kena check smue tu, make sure standby themometer skli utk monitor suhu bby incase dy dmm ke, or susu ibu laju pon blh jd punca dy nges

Mcam anak sy. Tukar pampers. Letak myk kat perut. Kita tgk mcm nak menyusu. Pdhal dah menyusukan. Klw baby msh menerima susu. Padhal kita baru bgi susu. Itu baby nak puting kosong

4y trước

Ikut bby juga. Mcm sy. X bgi wktu dlm pantang. Abis pntg baru bg. Sbbnya ank asyk nk menyusu walaupun dh knyg. Smpy muak susu