warded hospital

hi mommy , nak tanya kalau dh bagi tarikh warded akan dipantau berapa hari ya untuk bersalin sebelum kena induce ke masuk² terus di inducee, #firstmom

2 Các câu trả lời

Doc akan cek bukaan dulu. Kalau takde masalah kesihatan dorang akan tggu progress bukaan. Mcm sy kena induce masuk ubat sekali je bukaan terus ke 3cm doc hntr lr pecahkan air ketuban. 1jam 30minit jgak la layan contraction. Hehe

6mo trước

baik mommy, tunggu dlu rupanya .hehe waa kejap jaa contraction . trbaik mommy, semoga dipermudahkan urusan mommy semuaa

Mcm sy dulu masuk petang dia check bukaan, kalau esok pagi takde 3cm bukaan dia induce..alhamdulillah tak sempat induce..

6mo trước

ohh dia tunggu yaaa, terima kasih mommmmyyy ingat terus masuk ubat. takut lh kitaaa hahahaaaa