Spotting/Bleeding semasa tidur 17w

Hi mommy, nak tanya ada sesiapa berpengalaman bleeding waktu trimester kedua? Saya dah bleeding 2w lebih and selalu terjadi semasa tidur. Btw, saya kerja siang duduk 8jam dekat ofis jarang bleeding tapi bila malam waktu tidur mesti keluar darah. Insyaa Allah harini saya pergi klinik tanya doktor. Patut ke saya pergi hospital terus atau klinik swasta dahulu? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

sis... dah 2 minggu lebih bleeding, knp tak terus jumpa doc... 😭😭😭 sy plk yg risau.. sebab sy pun 17 weeks.. baru 2 hari lepas sy pegi ke kecemasan pukul 4 pagi sebab sakit perut tak boleh tahan.. pastu doc tanya sejak bila sakit perut sy kata sejak pagi2 semalam, doc marah, knp baru datang skrg, masa sakit tu kene terus datang. ini kan lagi dah bleeding. jangan tunggu sampai 2w sis.. baiknya sis lepas baca ni, terus je pegi dekat kecemasan hospital. InshaAllah sy doakan bayi sihat2 ya sis. semoga dipermudah semua urusan

8mo trước

Alhamdullillah tadi dah pergi hospital.. doktor kata semua okay.. serviks okay, uri okay, baby pun okay.. tapi masih tak tahu punca saya bleeding jadi doktor suruh monitor buat masa sekarang.. doakan saya yaa.. harap awak dan baby dalam keadaan baik jugak🥰