Mommy banyak ambil susu yang mana?

Hi mommy! morning ..Antara 2 jenis susu yang dlm gmbr tu...ada tak antra mommy yang minum dan Ok takk untk Hb dan anything is good untk kandungan? Atau boleh suggest tak susu yng lagi baik untk konsum? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

Mommy banyak ambil susu yang mana?
4 Các câu trả lời

Saya minum susu fresh milk biasa je. Tapi lepas da masuk 30 minggu saya minum wildan. Alhamdulillah anak ketiga ni kuning tak tinggi dan cuma smpai hari kelima je. Tak macam anak sebelum ni sampai lebih hari ke 12 & anak 1st kna dduk bawah fototerapi 3 hari 3 malam sebab kuning. Bole la cuba sebagai ikhtiar.

sy minum wildan..hr tu check hb okey sgt.. walaupun sy gemok 😂😂😂 check gula minggu depan..harap2 ok jugak.. cuma katanya mmbantu untuk alahan, tapi still x menjdi untuk sy 😂

sy minum mamadil..sebab itu je yang x rase hamis dan x manis..

Gotmek.