Mama_Raffi_

Mommy-mommy semua saya nak tanya lah .. Kalau Perut asyik mengeras dari pagi tadi normal ke ? Kandungan saya dah 37 weeks 3 day ..

13 Các câu trả lời

Saya bersalin 37week 4hari, kalau makin kerap terus ke hospital

Bayi mengeras adalah tanda2 mahu nya bsalin.. Tapi mengambil masa dlm 1mggu lbih atay 2mggu la sblm bsalin. Bayi dlm kandungan saya kerap mengeras pada mggu ke 36.

5y trước

Ok Sis ... Thank You Sis ...

Klu mngeras 5min skli.. Tambah sakit pinggang g la hospital..