Asyik tidur🫠

Hi mommy mommy, saya dah preggy for 11 weeks 5 days. Normal ke kalau kita suka tidur pada usia ni? Cukup je tidur malam tadi, tapi tetap siang tu rasa nak baring and tidur je. Tolong share ada ke mommy mommy yang pernah lalui perkara sama? Normal ke kalau macamtu? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Normal sis.. Mommy akan sentiasa letih, nak baring. Skrg ni sis layan je nikmat dpt tido ni.. Nnt perut dh 7~9 bln dh susah nk tido.. Dgn kaki krem la, kaki bengkak angin, perut Jap2 mengeras, Jap2 nk p toilet kencing, pusing kiri pusing kanan pun dh x selesa nnt. Jgn risau nye mommy yg penting baby membesar dgn sihat dlm perut 😊

Normal je, sy pregnant anak 1st mcm ni. Kaki tido pantang letak kepala atas bantal mesti lena terus. sy sampai hujung 3rd trimester lun masih mcm tu syukur xde alahan muntah2 atau apa2 yg lain tu

Hai. Masa usia kehamilan saya begitu ada juga lah mengantuk tapi masa tu saya bekerja so masih okay lagi. Tak seteruk 2nd trimester rasa letih tu rasa macam tak dapat dibendung

Rasa benda yg sama. Tp mcm mana nk tdo kalau kerja..😅