27weeks babyy kurang gerak

mommy mommy. kenapa masuk 27weeks ni baby kurang gerak😭 takut laa. dia aktif malam je. sekali sekalaa macam tu je dia tendang. is it normal ??#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Baby bila makin besar mmg akan kurg gerak sbb dah kurg space . Tp selagi cukup 10 dlm 12jam jgn risau ya . Kalau tak cukup cepat2 pergi hosp k ? Or try pujuk dgn makan bende manis2 ke dgr music yg dia suka ke . In Sha Allah , nanti dia gerak . Apa pun , if still was2 cpt2 pergi hosp ❤️