risau

mommy mommy kat sini hmm sy risau lah , sy dah 30 weeks 3 days semalam sy gi checkup n sy scan doc cakap kepala anak sy besar sedikit then doc suruh datang scan lagi 2 minggu klau kepala baby makin membesar sy terus kena refer klinik ? ada tak mommy kat sini yg ada pengalaman macam ni before this ?

2 Các câu trả lời

Kawan sy ada yang alami. Tapi bila following check up, alhamdulillah normal. Kepala baby ikut genetic sebelah ayah dia, agak besar time kecil tapi makin membesar normal je

5y trước

alhamdulillah , klau normal takpe lah sy risau je sebenarnya 😣 tq ye sis🤗

Sis mcm mna dh skrng? Sbb sya pun alami bnda yg sma

5y trước

Aminnn