30w 2d bby gender

Mommy kt sini ad x scan gender lain bersalin lain ? Mohon share pengalaman . Huhu .. Sy 2 kali scan taknampak sngt gender nyee . Doc kata maybe girl . Hati tringin ank boy sbb yg sulung girl . Hehe .. Kot ad mommy kt sini pernah scan girl kluar boy or scan boy keluar girl ke

2 Các câu trả lời

saya scan masa 29week untuk gender dgn detail scan haritu jugak dapat tau anak kedua boy dia tunjuk pistol hehe jadi dah ada dua boy alhamduliah lagi dua bulan nak bersalin

3mo trước

bagusnyaa awal² dh tunjuk . hehe