cucuk kancing gigi.

hi mommy kemarin sy cucuk kancing gigi dos2 rasa dari kemarin tempat cucuk tu gatal bengkak dan keras. semalaman takboleh tidur sakit harini lagi bengkak merah keras. sebelumni dos1 lenguh lenguh je. mommy ada tips tak nak kurangkan bengkak yang keras tu? nak whatsapp nurse yg cucuk pun semalam bukan nurse yang handle saya cucukkan. first mom jangan kecam . cari soalan yang serupa dalam tap taknaik. dan taknak google sebab bercanggah dengan soalan #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

mcm sy klu rasa sakit sgt..telan panadol biasa. esok bangun pagi kurang sikit sakit

2mo trước

ambil sebiji atau separuh panadol biasa tu sis?