Additional supplement

Hi mommy! Im pregnant at 6 weeks now but tak boleh nak telan any makanan sangat. Semua keluar balik. Risau because ada baca, at week 6 ni la penting untuk kita amik makanan yang baik untuk kandungan, but how. Mommy2 ada tak cadangan untuk makan apa2 supplement yang contain banyak nutrient penting untuk baby?

3 Các câu trả lời

Actually awl2 kehamilan folic sahaja yg wajib mkn. If u can drink milk, it's more better. And can eat fruit that high in vitamin c (guava, dates, pomegranate, lemon, orange, apple) Other than that need to consult with doctor 1st before consume.

Saya masuk 8 weeks start muntah. Tengah risau jugak ni sebab makan je muntah pastu kurang selera makan 😢 saya makan guava pun sejam lepas tu muntah balik 😖

Mkn acid folic sis,kalau boleh mnum susu lebih baik.mkn buah buahan yg tggi vitamin ..