supplement

hi mommies semua. boleh tak suggest any vitamin c or supplement untuk alahan awal pregnant ni. saya baru 6 week 5 days. semua makanan tak lalu makan. badan sampai tak larat sbb tk makan.

1 Trả lời

sis sama dngn sy alahan teruk. sy ada cuba jus mamariam tapi still alahan. mungkin ikut bdn masing2. tapi sis boleh try jugak ye. cara sy handle sy minum susu hl strawberry, jambu batu, orange dan apple..tukar2 sbb alahan teruk sngt. tapi the best susu hl tu dan orange mkn sejuk2. cuba paksa diri mkn jugak nasi ya walaupun ckit.

7mo trước

terima kasih, inshaalah saya cuba ye ☺️