28minggu 4hari ( uri dibawah)

Hi mommy-ii.. saya nak tanya lah.. yg ada pengalaman uri dibawah atau sekrang tengah lalui nya... semalam pergi checkup dan doc kata uri sya dibwah.. #mommybuntu

4 Các câu trả lời

hai mommies. sye 28minggu harinie ke kkia scan doc kata uri sye dibawah & minta refer pakar. sye takut sangat. mcm mommies MOMOI & mommies ARMIRA cmne ye ? uri naik ke atas balik ke atau cmne ? please nak tau sangat 🥺

3y trước

salam mommy, maaf nak tnya, rawatan apa yg pakar lakukan ye, sy skrg melaluinya..😥 2mggu lg akn jumpa pakar,. mmg byk pkir skrg,.

Jgn risau dear Nnt dia akn naik atas awl lg tu. Sy pon expirence sama skrg dah ok week 38 da normao

Betoi sama saya scan 28 minggu uri dok d bawah. Saya banyak bed rest ja. Scan 32 minggu uri dah naik balik

Sis mcm saya tapi due date saya 17/5 ni ceaser 38 week