Ngilu bahagian miss v

Hi mommy ii nak tanya , normal ke time pantang ngilu dekat area miss v eh ? Nak ii pulak kt biji kelentik tu . #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hye sis. good question. Sis pantang hari keberapa ya? mmg normal rasa ngilu sbb badan kita dah lalui satu fenomena dasyat iaitu bersalin. vagina kita dilated 10cm untuk keluarkan bayi. so normal rse ngilu, tmbah2 bila ada jahitan. sbb tu jangan buat keje2 berat awal ni. jangan mop atau sapu. lagi ngilu nnti. Selamat berpantang ya 🥰 btw sis nk cepat sembuh, consume vitamin c ya. luka bercantum cantik nnti. tkde isi lebih. sy dh 2x beranak nurse puji jahitan cantum elok. masuk 2w jahitan dh kering n bercantum elok.

12mo trước

Terima kasih atas penjelasan. Saya risau pula 🥹 terima kasih for the information 🙏🏻

Pantang dh berapa hari? Miss v Basuh bersih tak? Sblm letak iodine,make sure kena lap bg kering dulu air2., kawasan miss v xboleh lembap. Tu punca gatal dan lmbt baik. 2-3jam kena tukar dah pad tu.

2y trước

Em time saya dia tk bagi .