PENDAPAT MOMMY ?

hi mommy” hrini saya dh masuk 32w n nak tnyee wajib call dlu ke utk tempahan or anything tmpt kitaa nak bersalin atauu nnti dh ada tanda” terus pergi , i nak bersalin swasta #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Govt atau swasta jz gv a call n tanya procedure..ada yg benarkan suami berteman di labour room .. tp jika dah emergency terus walk in aje, mana mana pun tetap accept

Better call dulu hospital swasta yang mommy nak. Sebab mostly swasta kena ada record checkup dengan hospital yang preferred tu at least 2-3 kali.