Help

Mommy demam suhu 39.6c naik umturun naik turun..lps tu makan ubat paracetamol skjap jee baik..makan panadol extend lmbt reaction..pergi hospital after 4hour telan ubt bru laa suhu turun...dptlaa ubat skali gus demam,sakit kpala,slsema,vitamin ..hari pertama demam mmg xlarat sgat nk pam susu bdn..jd bila bgun esoknyaa..try laa pam..susu bdn xsemeriah selalu..and smpaihari ini..baru jee nk msuk dua hari baik dari demam..demam mpengruhi pghasilan susu bdn ke?sblm tu sy hw tapi anak mmg nipple confuse lgsg xnk nenen,jd tpksa jgk sy bg botol susu perahan..sbb sy ada bgtau misi misi pn ckp its okay kalu dia xnk aslkn bg susu bdn..takpe pn kalo by botol..hmmm cuma skrg tu laa..still xtau knp stiap kali pam dpt 4oz tu pn kedua belah...slalunya kalo gap tlupa 4jam bru nk pam bole dpt 7/8 kdua belah..please help me

2 Các câu trả lời

Bykkn minum air,demam suhu tinggi boleh menyebabkn dehydrated. Klu tekak boleh terima makanan cuba mkn buah2an mcm anggur ke epal ke. Klu ikutkn demam x di galakkn Pam better direct. Tp sbb puan epmom it's ok.4oz per-session tu dh cukup sebenarnya. Baby dh berapa bulan? Klu dlm 2-3 bulan per- feeding pun 2oz je.

kenapa sis xmntk je ubt tmbh susu kt hospital tu . xsilp dorg ad la sis . mkn 1kali je meriah susu kelua sis . bila demam ni tenaga tu kurg sis so mmg susu pn ikot drop tmbh plak selsema sgle mcm lg . lemah lesu je bdn sis . nk mkn pn tntu2 xd slera . lg la nk asil kn susu tu xd sgt .