mommy november 24

mommy dah siapke semua brg dan brg kehospital nanti? share lah sikit saya nerves sangat taktahu nak prepare ke belum lagi brg dah beli just bathtub baby dgn tilam babyje belum lagirasa gementar pun adeee #ingintahu #firstmom

18 Các câu trả lời

saya pun due november.. baru nak start shopping barang baby.. hopefully baby keluar on time lah ya.. your mommy masih santai2.. tapi tengok orang lain dah siap packing2 tetiba rasa nervous pulak uolssss..

4t trước

Sis sama baru nak start shopping barang baby. Kitanya santai 😂 tapi risau bila ramai dh prepare untuk due November 😭😭

Sy start bli mse 22weeks ag dh😂 skrg 29weeks masih ag membeli sikit2. InShaAllah bulan depan start basuh start packing brg2 baby . Due 14/11 harap2 baby x kuar sblm due lah🤭

1mo trước

due kita sama sis

Saya pun due 24 nov. Barang semua dah setel memandangkan ini anak 2nd. Baru je beranak bulan 9 tahun lepas jadi ada lagi barang kakaknya. 😌

Berapa helai baju baby nak kena bawa ya? & jenis baju macam mana yang sesuai. Mohon share mommies sekalian 🩷🙏🏻

Due 4/11 semalam baru kemas2 bag baju baby.. Sy awl2 pregnant dh start beli sikit2,ni 30w dalam 20% je lg brg xbeli..

Saya due bulan 11 juga tp tula dah beli la sikit2 cumanya tak basuh pack lagi 😅 patut buat awal ke? 😂

saya baru strt membeli, itu pun tak seberapa, sebb takthu nak beli apa, anak first kan☺️

Saya due 25/11. Baru nak beli barang bulan ni 1 apa pun belum prepare 🥴

4t trước

eh sama la masa due kita. saya dah beli mcm2 kecuali baju2 baby & brg pantang je belum