Baby

Mommy dah prepare ke brg2 baby? Sy skrg #30w . Dah siap basuh smua , sennag prepare awal . Skrg pun dah xlarat, perut pun makin bsar ? Kann?

Baby
20 Các câu trả lời

Sy da 31week..alat mandian da beli..minyak angin utk baby blm lg.. Lampin dan tuala ada ja.baju baby 1 pasang ja dpt beli coz pkp ni market lain tutup yg sepasang ni pn dpt beli minta tlg dgn pekerja nya ambik kn kt tingkat atas tu pn terpaksa naik kawasan larangan da tu tingkat atas..risau skg ni perut dan ari2 terasa sakit2 ja takut besalin awal pula... Da la asben jauh kt kl sy kt sabah.. Hrp2 cpt la pkp ni abis dan virus covid 19 ni hilang ble la asben balik sabah..#smoga d permudahkan segala nya bg ibu2 yg tgh hamil dan bakal melahirkan.. Amin.. Amin.. Amin

Kite pon beli storage ni, sebab rumah senang berhabuk. 😆 Alhamdulillah semua dah settel barang2 baby. Cuma nak kemas & check balik kot2 ade yg terlepas pandang. Baby punya papa dia dah kemas dalam beg. 😅 Mommy punya tak kemas ape pun lagi. Haha.

5y trước

Hahaha kan . Xde la pnat sgt dh . Smua dh settle

Saya dah 33 weeks... Smlm baru siap prepare baju2 baby nk ke hospital... Tp x settle ag beli barang2 minyak semua... Ingt nk settle kn akhir bln 3... Lah2 kne pkp lak... Hope sempat lar settle semua yer... 😅😅😅

X kemas sgt lg tu...kena tulis baju lengan panjang...romper...lengan pendek ke...klu org lain amik baju nnti mesti selerak balik sbb nk cari baju x dpt...

Betul tu, setuju 🤗. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💞

Sy lom prepare ag bj Ada LG yg nk ditmbah tggu complete br prepare msk beg.... Sy 34week

Sy pon beli storage box mcm ni. Sebab nampak kemas je barang baby letak dlm tu

5y trước

Betul tu...

Saya da 35 w brg bby da basuh 😅utk ke hospital pun da ready😅

5y trước

xlama da tu sis😍semoga dpermudahkan

Sy 29 weeks.belum siap pon lagi. Byk brg xbeli lagi😭

Berdebar pulak tengok. Sy langsung tak prepare lagi. #27weeks

5y trước

Xpe slow2 beli okay . Skrg senang bleh order online . Nk jimat survey shopee mcm sy hahaha