37 week sekarang

Hi mommy cm mne nak cepatkan kelahiran.. cm lamenye nk tggu due.. 8/3 sampai termimpi mimpi sy bersalin semudah ABC.. harap sy bersalin semudah dlm mimpi tuu.. aminnn baby 1st #firstmom #firstbaby

19 Các câu trả lời

Saya due 3.3 , excited nak jumpa baby hehe . Semoga dipermudahkan segala urusan kita 🤲🏻

Kalaulah boleh tukar. Sy bg date serah diri sy pd awak. 17hb ni. 🤭🤭 sbb due sebenar sy 3/3..

1y trước

sy dgm jgk. tp serah diri sehari dri due

sama sis...sy pun 37 weeks ..first mom juga ..smoga dipermudah kan urusan Kita smua..aamiin

Sy pun due 8/3,,tp tengah tggu tarikh serah diri huhu..

1y trước

Oooo,,xlma lgi hihi.

Saya due 7/3. Doakan saya juga mudah bersalin 🤲🏻

saya due 4/3 , doakan saya jugak mudah bersalin 🤲

sy 5/3 skarang 37mnggu 1hari tkde tnda lg 🥲

1y trước

sy punggung rsa berat sbb rsa nk buang air bsar je tp pyah nk kluar 🤣

saya dah bersalin due 4/3. hahaha. bby nak kua awal.

1y trước

Awk ada buat exercise apa apa ke

sama 8/3 jugak