Pengalaman induce.

Hi mommy. Boleh tak share pengalaman induce 🥲 saya kena serah diri 7/1/23. Tak ada pengalaman bersalin lagi sebab ni first baby. Gemuruh semua cukup ni. Semoga segala urusan kita semua dipermudahkan. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

15 Các câu trả lời

sy kne serah diri 6/1/23😍😍😍xpikir apa pon... just doa agar dipermudahkan... klo kita pikir mcm2 kang kita stress... so enjoy je😍😍pas ni kita akan rindu kenangan ni😍😍

2y trước

samala kena serah diri 6/1 jumaat. semoga dipermudahkan urusan kita ibu2 semua

sy 15hb kne check in utk IOL risau nye failed wpun tiga ank sblom ni induced..

2y trước

IOL tu apa sis

saya 6/1/23 ni sis smoga urusan kita dipermudahkan ye amin. .

semoga dipermudahkan segala urusan mommy dan baby ❤️

Semoga dipermudahkan sis