Skin care, lotion/oil time Preggy

Hi mommy’s 🙋🏻‍♀️ boleh share sini skin care time preggy. Ada yg pakai lotion atau bio oil kat perut? #pregnancy #advicepls #sharing

2 Các câu trả lời

Saya pakai bio oil! Skin care saya masih sama dengan before. Cleanser, toner, serum, eye cream, lip cream, moisturiser dan sunblock. Cuma now rajin sikit pakai lotion dekat perut sebab gatal sangat

Pakai palmer kat perut setiap kali lepas mandi. Xde stretch mark. Tapi kat lain pulak dia ada hahahah