MAKAN SUSHI

Mommy boleh ke preggy 9weeks nak makan sushi. Teringin sangat nak makan. Asal lalu je depan kiosk empire sushi tu kecur air liur 😫 nak onigiri je pun takpe 😭#seriusnanya #bantusharing

3 Các câu trả lời

makan lah. tapi berpada2. elakkan makan sushi yg mentah. mentah2 ni takut ada kuman salmonella. sama macam telur mentah, ayam mentah. kena makan makanan fully cooked ❤️ Semoga dipermudahkan urusan

sy pun teringin tp baca² dorg ckp bhya klau awal² ni sbb dlm nasi tu ada cuka..bkn sis je sy pn meleleh air lio tiap kali lalu dpn sushi empire 🥴

Boleh makan tp berpada2. Elakkan mkn yg ada raw punya