Telurrr ank

Hi mommy bole tnya anak sy baby boy hari pertama dia lahir telurnya di bwa normal ada 2 dan sma besar tpi skrg umur da 1 bln bru prasaan telurnya 1 bsar 1 kcil adaka itu normal atau cmna?? Sbb risauu jga tba2 jdi bgitu n ank sy stiap mnit suka menggeliat smpai merah muka adaka itu normal?

2 Các câu trả lời

better kena cek sis..anak sulong sy kena hernia bila menangis telurnya dua-dua di kantung yang sama..dan bila operation ada lendir di kantung yang kosong..dan nnti akan di tutup bahagian yang terbuka..

1y trước

mmg kne operation utk menutup bahagian terbuka..operation x besar pun utk keluarkan cecair yg dalam kantung penuh dengan lendir..

x sure...tp nk tau jg. sis pergi check la..nnti share info ya