Berat baby

Mommy, Blh tnya Pendapat X? Kalau Berat baby 2.4kg masa 35minggu ok X? Doc ckp normal.. Tp sy kena czer masa 37minggu Nanti, so doc estimate Berat baby dlm 2.6kg cmtu la.. Skrg sy Baru nak mnum susu anmum niat utk Naik kan Berat baby Sikit.. Sblm kena czer nnty.. Kencing manis semua dah check normal.. Dah lepas Lah check kencing manis tu Sbb dah check dua Kali..

1 Trả lời

Sye mse 35weeks berat bby 2.3kg dkter kate normal je..npe yer sis kne czer?

5y trước

Itulah.. Lepas dia keluar mmg nak bagi Dia susu byk n tmpt yg Selesa. Sbb dlm perut dia sempit Sbb fibroid tu.. Huhu.. Tq sis