folic acid

hi mommy awesome , nak tanyaa saya mengandung 8 week folic acid mmng tidak prnh skip tapi knp tiap" lepas mnum folic acid bdn mkin lemah tlmpau pening muntah" ubat tu tidak cocok dgn saya ka atau mcm mna ya ? ad yg samaa takk ?😭 tak larat wehh hari" muntah terukk mkan langsung tiada slra mkan jer muntah , minum air putih pun trus mual 😭😭 ad sapa" bleh bantu tak explain mcm mnaa?

2 Các câu trả lời

Siss, makan obimin ya. sesuai untuk ibu mengandubg. Makan sebelum tidur, jangan makan pagi. Mmg senang muntah

10mo trước

nnti sis cubaa thnks sis 😘