Buasir trimester kedua

Hi mommy, apa perlu buat jika ada buasir ya? 🥹 so far ni buasir luaran, tak ada darah waktu buang air besar, cuma rasa tak selesa waktu duduk/sakit sikit. Appointment KK masih lambat lagi, perlu ke jumpa doctor klinik swasta/pergi hospital. Atau boleh beli ubat sapu di farmasi?#bantusharing #firsttimemom

1 Trả lời

Hi mommy. Cuba mommy baca artikel ini https://my.theasianparent.com/buasir-ketika-hamil/?utm_source=search&utm_medium=app Mungkin mommy boleh dapatkan maklumat dari situ.