Baby macam tak puas susu ke xpandai..dah 1 bulan

Hi mommy ada yang macam ni x..baby df..tp bila smpai 1 tahap..puting dh lembut..baby tarik2 nangis..macam xklua susu..sy tekan ada je..tula susu y pekat..tp dia cam tak pandai nk sedut ke nape eak..dia tarik2 xpuas hati..pastu nangis..xnk isap..jd susu sy xklua abis..pastu minum susu berjam2 pon xpuas..

2 Các câu trả lời

Sama 🥹 saya baru hari ke 17. so saya campur botol sebelum ni bile nmpk mcm dia menagis. tanya Dr, Dr kata try jgk paksa dia minum sendri supaya dia takde pilihan lain. Alhamdulillah smlm n hari getting better 💕 nagis2 tapi mak kena sabar😂

baby nak tukar positon susu to...mcm anak saya jugak die mcm pandai bosan ..jadi saya tukar sebelah lagi baru die laju mcm dpt susu baru😅😂