Cramp kaki

Mommy ada tips untuk kurangkan kekerapan cramp waktu tidur ? Terkejut dan sakit 🥲#firstbaby #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Sebelum ni sy kerap cramp juga, ada baca salah satu faktor kejang masa pregnant ni sebab kurang kalsium.. sya mmg tak dapat minum susu sebab ceri beri, jadi sy makan yogurt calcium tu.. skrng ni tak cramp dah

8mo trước

baikkk nanti kta cari 🥹

Saya pakai compression sock sis.. alhamdulillah tak cramp.. bole tgk dekat shopee or tiktok ada org jual..

8mo trước

baik nanti kita cari, terima kasih untuk cadangan nya

Saya pakai lotion magnesium elementz beli kat shopee. Sapu sebelum tidur. Cuma melekit sikit tapi lega

8mo trước

terima kasih ada cadangan , nanti saya cari ♥️

klau terasa cramp angkat kaki yg cramp tu sebelah. n masa tido tggikan kaki tu alas bantal

8mo trước

baik, nanti kita cuba, first time kena 🥹