New pregnancy

Hi mommy ada tips tak untuk pregnancy? Dos & donts? sekarang baru 5w masih trauma dengan last pregnancy miscarriage at 7w Doakan semoga baby saya selamat & sihat sampai lahir nanti #advice #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Bnyakkn bedrest ye…sy pon trauma wktu pregnt kli ke2..yg first ggur 10w..skrg Alhmdulillah due lgi 3hri..pregnt kli ni sy bnyk bedrest, xde berjln n buat kje sgt..awal2 jgn bg bdn letih penat…msuk trim2 bru la okay sikit nk berjln2 ke or buat apa2 kje, msa tu rasa kndgn kuat dh…pling pnting any spotting kne alert..yg lain2 tu jga mkn la