Nak pasang implan kena cucuk depo 3 kali

Hi mommy, ada spaa² tak yang pasang implan kena try cucuk depo 3 kali dulu sebelum pasang implan, sebab dokter cakap nak tau sesuai ke tidak pasang implan, sebab ubat dia sama. i sudah cucuk depo 1 kali, tapi i ada period hampir setiap hari. Depo memang macam tu ke? atau tak sesuai dgn i ? #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

mungkin tak sesuai. sebab saya ambil depo takde period lansung. kena refer balik doktor mcm tu