Bersalin awal

Hi mommy, ad tak due sama saya 16/5 tpi dh bersalin ?

8 Các câu trả lời

Saya due 16/5 pun baby tngh seronok lgi main ii dlm perut .. 21/4/ dh ade kuar tanda darah lendir tpi check bukaan belom ade jln lgi baby asik mengeras je

saya due 13/5 tak bersalin lagi. baby suka duduk dalam perut, takde tanda jelas lagi. setakat ni baby banyak mengeras dengan mengah je.

2mo trước

aminn. mak nya nak bersalin awal sebab tak larat dah. anak nya taknak keluar lagi ni seronok duduk dalam perut. puas dah pujuk dia keluar awal 🤣

saya due 15/5 tapi xde tanda ii lagi cuma mengeras je tapi kejap ii dah 38w3h baby masih seronok main dalam perut 😆😆

2mo trước

due date sama tpi saya dh bersalin 18/4 hritu..36week 2day..semoga urusan awak dipermudahkan

sama due..tpi xdk tanda apa lagi.. mcm² dh try nk bgi baby keluar..tpi baby seronok lagi dok dalam perut😂

due cy 12/5...blum bersalin lg...tnda2 pun blum ada..bby aktif gerakk and mengerass....

due date sama tpi saya dh bersalin 18/4 hritu..36week 2day..semoga urusan awak dipermudahkan

2mo trước

Oh yaka alhamdulillah slamat awak dh bersalin , berat bby brapa ?

due sy 16/5 belum bsalin. tapi skg 36w 6d sakit celahkangkang ari2 tapi kejap2 aje

2mo trước

Sama hahaha

ada due 24/4 tpi 14/4 dah bersalin...