Sakit bawah ari²

Hi mommy, 20wks kalau sakit tiba² bawah ari² tu normal ke sbb rahim tgah mengembang? Haritu pernah jd tp ni mcm sakit sgt pulak. Sampai nak kena membongkok sikit bila jalan. First baby #1stimemom

1 Trả lời

Pada pendapat saya, better mommy ke klinik atau hospital untuk pemeriksaan. Saya pun kurang pasti sama ada itu normal atau tak. Memandangkan pregnancy journey setiap orang berbeza, mungkin ada ibu mengandung yg lain alami perkara yg sama. macam saya, setakat 1st pregnancy sebelum ni, saya takde alami sakit bahagian ari2 masa 20 weeks. Semoga mommy dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻