Baby first ( 6week )

Hi momms ? Sy mau tanyaa kalau kandungan 6week bole dh minum susu ibu ka ? N stu lagi patut ke minum susu ibu ni . ##firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

3 Các câu trả lời

bagi Sy minum la susu. nnti kandungan dh besar. kurang kalsium skit gigi lgi serba xkena. Xkesah susu biasa mahupon susu ibu mngndung tu

3y trước

Ya sy ada dngar ramai ckp lepas bersalin pun ada yg kurang kalsium gigi patah

blh je nk minum wlupon bru mgndung 6 minggu.. tp jgn lupa mkn asid folic sblom dftar bku pink di klinik..

3y trước

oh ya Terima kasih

susu ni mmg bagus mnum..klau x boleh mnum susu utk ibu preggy mnum je yg fresh...

3y trước

Ya minum susu fresh bole juga . terima kasih ya