Sakit kepala

Hi mommies..sy prgnt nak msok 9week..n blh dikatakan almost everyday sakit pala..bdan rsa nyilu2 nk demam je😣😣dlu 1st bby xda pula camni..nak mkn ubat ofcos xblh..cam mne nk hilgkn skit kpla n bdn nyilu2 ni ye..hmm help

1 Trả lời

semoga cepat sembuh. sy pun mcm tu sis, padahal pregnant ank ke4 dh. apa yg sy perasan, sbb sy byk buat kerja smpai xcukup rehat. kalau sis penat bgtau suami utk rehat, minta dia jagakan anak time dia ad di rumah..mudahan dia beri kerjasama. lpstu banyakkan minum air suam/air kelapa. sy mmg amalkan kalau ada rasa camtu sbb jenis xboleh nak makan ubat akan muntah🥲

1y trước

ank bt msa skg ada kt kmpg..MIL jgakn sbb nk bgi msa yg ada tuk rht jga..tmbh pula sy ibu yg bkrja..mual tu on off..sakit kpla tu yg sllu sgt😣😣air pn byk jga mnum..myb sbb bdn ni pnat kja kot..get well too sis