Rasa baby bergerak macam mana eh ?

Hi mommiesss ! Saya dah 18w, and nak tanya, macam mana rasa baby bergerak dan menendang ya ? Dia rasa macam tiba tiba berdentum dari dalam ke ? 🤣 sory sebab firstmom hehe saya ada lah rasa macam aduh macam mana nak cakap eh susah nak describe tapi rasa tu boleh buat saya senyum sorang sorang 😆 sebab rasa tu datang tak selalu mungkin sebab awal lagi kot, bukan apa sebab tiap kali nurse tanya 'ada rasa baby bergerak tak?' Saya macam tak tahu nak jawab apa 🤣#ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

awal awal ni dia rasa macam bubble2 je. gerakan halus . kalau gerakan kuat masa 30w ke atas baru rasa

mcm sye, rse mcm kite tgh sedu tu die timbul sis, sye 19 week, tp dh rse since 17week