Selalu sangat macam ni kan?

Hi mommies🧏‍♀️🥰 Siapa macam min waktu sepanjang kehamilan, asyik-asyik nak pergi tandas😥😓 Lagi-lagi dah hujung trimester tu😕😩😞 Rasa macam tak nak keluar toilet pon ada 😅 Siapa sama macam min cecuba komen dekat bawah🙋🏻👇

Selalu sangat macam ni kan?
122 Các câu trả lời

x sampai 5 saat dah kencing nk tekencing lagi.. keluarnya sikit je.. 😂😂

🙋‍♀️🙋‍♀️baru nak buka pntu tndas dah nk kencing lg..hihihi

itu laaa , baru tadi masuk tandas . ini masuk balik ke tandas nyaa 😃😄

Saya 😂🤭 kadang2 kalau pergi rumah orang, penat asyik nak ke tandas.

Saya pun sama. Dah pergi tndas pastu dduk kjap pastu prgi tndas balik

saya. tak tahu nak balik kg ni macam mana. singgah semua rnr kot 😂😂

4y trước

Hehe makesure bawa tisu lebih tau dengan sanitizer! 🙈

Memang camtu baru jer keluar baru jalan sikit dah kena patah balik🙂

4y trước

Kannn. Kalau toilet dekat takpe kalau tengah jalan dekat mall nak patah balik 😌

saya pon tgah alami.. lepas 5 minit gi tandas lagi. 😔

Kadang kerap sgt gi toilet sampai malas rasa nak minum air😆

4y trước

Eh sama lah dgan min dulu! 🤭

Sye pun... Makan je automatic dah tahu nex ke tandas.. Hahaha

4y trước

Hehe min dulu minum air je terus nak ke toilet 😅